Παρασκευή, 25 Μαΐου 2018

Τρίτη, 4 Ιουλίου 2017 Αμφιθέατρο Maroussi Plaza

Χορηγοί

  • ΧΟΡΗΓΟΙ
  • ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤEΣ
APIGEA
APIGEA

Η APIGEA έχει ως στόχο να προσφέρει Ελληνικά, μοναδικά και ανώτερης προστιθέμενης αξίας προϊόντα, που παρέχουν αποτελεσματικές φυσικές λύσεις και ενισχύουν την επιχειρηματικότητα και την Ελληνική πράσινη οικονομία. Τα προϊόντα της APIGEA, όλα βιολογικά πιστοποιημένα, έχουν ως βάση τα Ελληνικά φαρμακευτικά αρωματικά φυτά και τα προϊόντα της μέλισσας!

Ως παγκόσμιος ηγέτης στα εξειδικευμένα ορυκτά προϊόντα για βιομηχανική χρήση, η IMERYS προσφέρει λειτουργικές λύσεις υψηλής προστιθέμενης αξίας για ένα μεγάλο αριθμό βιομηχανικών κλάδων, από βιομηχανίες μεταποίησης έως τα καταναλωτικά αγαθά και τα κατασκευαστικά προϊόντα. Ο Όμιλος αξιοποιεί τις γνώσεις του στην ανάπτυξη εφαρμογών και την επιστημονική και τεχνολογική του εξειδίκευση στην προσφορά λύσεων, εμπλουτίζοντας τους ορυκτούς πόρους του, παράγοντας συνθετικά ορυκτά και αναπτύσσοντας εξειδικευμένες συνταγές. Η IMERYS πληροί φιλόδοξα κριτήρια υπεύθυνης ανάπτυξης, σε ό,τι αφορά την κοινωνία, το περιβάλλον και την εταιρική διακυβέρνηση.

Η Δικηγορική Εταιρεία ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ είναι μία από τις μεγαλύτερες δικηγορικές εταιρείες στην Ελλάδα. Επικεντρωμένη στην προάσπιση των συμφερόντων των πελατών της προσφέρει υψηλού ποιοτικού επιπέδου νομικές υπηρεσίες. Οι συνεργαζόμενοι με την Εταιρεία δικηγόροι διαθέτουν την απαραίτητη εξειδίκευση, εμπειρία και τεχνογνωσία, ώστε να παρέχουν καινοτόμες και πρακτικές λύσεις ακόμα και στα πιο πολύπλοκα νομικά ζητήματα. H Δικηγορική Εταιρεία ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ δραστηριοποιείται σε όλους τους κλάδους του δικαίου ενώ στην πελατεία της συγκαταλέγονται τόσο φυσικά όσο και νομικά πρόσωπα, μεταξύ των οποίων πολυεθνικές εταιρείες με σημαντική επιχειρηματική δραστηριότητα στη χώρα.

H ENVIROMETRICS ειδικεύεται στα θέματα της προστασίας του περιβάλλοντος, της εξοικονόμησης ενέργειας, της κλιματικής αλλαγής, της υγείας και ασφάλειας στην εργασία και της ανάπτυξης διαχειριστικών συστημάτων. Διαθέτει διαπιστευμένο κατά EN ISO 17025 εργαστήριο περιβαλλοντικών μετρήσεων και διεπιστημονική ομάδα μονίμων συνεργατών. Για περισσότερα από 15 χρόνια υποστηρίζει βιομηχανικές εγκαταστάσεις και ΟΤΑ στην επίτευξη των στόχων τους και δραστηριοποιείται σε 11 χώρες.

  • ΤΙΜΗΤΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ
  • ΧΟΡΗΓΟI ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
  • ΧΟΡΗΓΟΣ ΔΙΕΡΜΗΝΕΙΑΣ

Η EL-TRANSLATIONS δραστηριοποιείται από το 2001 στην εξειδικευμένη μετάφραση, την διερμηνεία συνεδρίων και στην επαγγελματική επιμόρφωση μεταφραστών. Τα στελέχη μας είναι επαγγελματίες μεταφραστές - διερμηνείς πτυχιούχοι πανεπιστημίου. Με την πολύχρονη εμπειρία μας παρέχουμε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες σε όλες τις γλώσσες του κόσμου και σε όλους τους τομείς της επιχειρηματικής δραστηριότητας. Η εταιρεία μας είναι πιστοποιημένη με το διεθνές πρότυπο ISO 17100:2015 για την Ποιότητα των Υπηρεσιών Μετάφρασης.

  • CONFERENCE EXPERIENCE SPONSOR

Conferience is an interactive web-app facilitating direct interactive possibilities among speakers and audiences for events such as: lectures, presentations, conferences, polling, training courses, seminars, focus groups, research & (executive) meetings.

  • ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ
Plant
Plant

To εβδομαδιαίο ηλεκτρονικό Newsletter Plant και το μηνιαίο περιοδικό Plant της εταιρείας Boussias Communications είναι τα μοναδικά κλαδικά ενηµερωτικά μέσα, τα οποία αποστέλλονται σε ανώτερα και ανώτατα στελέχη που δραστηριοποιούνται στη βιοµηχανία και τις επιχειρήσεις, ιδιαίτερα στους χώρους παραγωγής, µεταποίησης και υπηρεσιών.

Η γκάµα της ειδησεογραφίας τους αποτελεί πολύτιμο εργαλείο πληροφόρησης των στελεχών σε τοµείς όπως: management, ενέργεια & ενεργειακή εξοικονόμηση, περιβάλλον & αειφορία, ποιότητα, διαχείριση και συντήρηση εγκαταστάσεων, συσκευασία, υγεία & ασφάλεια, logistics & µεταφορές, λειτουργικά συστήματα & αυτοµατισµοί, διοίκηση, εκπαίδευση, πιστοποιήσεις κ.ά.

Το Plant διοργανώνει επίσης συνέδρια και βραβεία στους κλάδους που δραστηριοποιείται, αποτελώντας μια 360° πλατφόρμα που υπηρετεί με ακρίβεια, συνέπεια και υπευθυνότητα τις ανάγκες πληροφόρησης των σύγχρονων στελεχών των ελληνικών επιχειρήσεων.

Η Natural Resources PC είναι εταιρεία [i] παροχής συμβουλευτικών υπηρεσιών ανάπτυξης και [ii] διαμεσολάβησης, με κυριότερους τομείς δραστηριοποίησης τους εξής:

  • Ενέργεια, με έμφαση στις ανανεώσιμες πηγές, την εμπορία δικαιωμάτων εκπομπών ρύπων και τις πολιτικές γιά την κλιματική αλλαγή, στο shale oil & gas, κλπ
  • Μεταλλεία και μεταλλουργία, με εξειδίκευση στα βιομηχανικά ορυκτά, τις σπάνιες γαίες, τον χρυσό και τα νικελιούχα μεταλλεύματα
  • Υποδομές

Οι υπηρεσίες μας περιλαμβάνουν μελέτες κατά παραγγελία, εσωτερική συμβουλευτική, μεσιτεία, και ενημερωτικά δελτία. Τέλος, ειδικευόμαστε στις τρέχουσες αλλαγές του Ελληνικού θεσμικού πλαισίου που αφορά σε έργα ΑΠΕ και στην αειφόρο ανάπτυξη.

Γίνετε χορηγός

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις σημαντικές παροχές της χορηγίας σας επικοινωνήστε απευθείας με την:

Μαρίνα Καφέζα, τηλ.: 210 6617 777 (εσωτ. 252), fax: 210 6617 778, e-mail: mkafeza@boussias.com

Δείτε τους όρους χρήσης. Επικοινωνήστε μαζί μας.

© 2018 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, T:210 6617777, F:210 6617778

Designed by Boussias
New Media Team